SHFLETO LIBRIN

bimët mjekësore

Aporelo

Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Heinz Schilcher

Ludwig Pfefferle

Botimi i parë

Libri Bimët mjekësore i ofron mjekut, farmacistit e studentit informacion të saktë e të sigurtë mbi përdorimin e bimëve mjekësore.

4.95€

2.95€

2€ ulje

Sasia 24 copë

Oferta e vlefshme deri me 10 maj 2016

61  fletë të trasha dhe të

Lidhje speciale me spirale

Dimensionet: 12.7 x 19 x 1.2 cm

Pesha : 360 gr

ISBN 978-9951-460-25-5

Transporti paguhet nga blerësi.

Transporti falas Për porositë mbi 40€

Përshkrimi

Përbmajta

Autorët

Pacientët Tuaj parapëlqejnë terapi të lehta me bimë mjekësore. Mirëpo bimët mjekësore janë efektive dhe të sigurta vetëm atëherë kur përdoren si duhet.

 

Libri Bimët mjekësore ofron të dhëna të qarta, të sakta dhe të besueshme. Që nga gjethet e rozmarinës e deri te bari i zhumbricës, nga ky libër mund të merrni të gjitha informacionet e rëndësishme për:

 

  • lëndët vepruese
  • indikacionet për përdorim
  • helmueshmërinë
  • përgatitjen e saktë

 

Libri Bimët mjekësore përhap njohuritë e ekspertëve për bimët mjekësore dhe lehtëson shumë këshillimin e pacientëve nëpër barnatore!

 

Dituri e përpiktë dhe lakonike në pëllëmbë të dorës!

 

 

Sëmundjet e enëve të gjakut

Rozmarinë

Murriz

Sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes

Purqark

Urth

Mëllagë e bardhë

Aguliçe, lule

Aguliçe, rrënjë

Zhumbricë

Gjethedelli

Lisër

Kopër

Thundërmushkë

Kërp uji

Netull

Sëmundjet e lëkurës

Duhan mali

Kumak

Manushaqe e egër

Gjethedell

Këputje

Lulebasan

Kamomil

Sëmundjet e lëkurës

Duhan mali

Kumak

Manushaqe e egër

Gjethedell

Këputje

Lulebasan

Kamomil

Aparati tretës

Angjelikë e butë

Anason

Pesëfojë

Manaferrë

Sanëz

Kopër e egër

Alkemilë e verdhë

Sherbelë

Bar i pezmit

Kinëfushë

Pelin

Boronicë

Mjedhër

Karabot

Radhiqe

Mendër

Sëmundjet neurologjike, psikike

Valerianë

Lulebasan

Milcë

Livandë

Të ndryshme

Lule syri

Lerth

Kufilmë

Kërp uji

Shtog

Blir

Trëndafil i egër

Kryqës i livadheve

Trakti urogjenital

Mështeknë

Hithër

Bar djepi

Këputje

Shufër e artë

Prof.Dr. Heinz Schilcher

Ludwig Pfefferle

 

Aporelo është një botim i ri për përshkrimin e drogave, i cili është përkrahuar nga Qendra për Kujdes dhe Cilësi Farmaceutike në Gjermani, i cili shpërndahet në të gjitha barnatoret e Bajernit.

Autorët falënderojnë të gjithë ekspertët e konsultuar në qendrën e përmendur më lartë për cilësi.